O nás
o tíme a o jedle, ktoré varíme
Sme reštaurácia v Bratislave – Ružinove, otvorená od roku 2006. Od prvého dňa sa snažíme našim hosťom servírovať jedlo iba z tých najkvalitnejších surovín, jedlo s vôňou domova, jedlo okorenené svetovou kuchyňou a pripravené s využitím súčasných moderných technológií varenia ako napríklad sous-vide.
Naším šéfkuchárom je Zoli Baláž, mladý, kreatívny človek s obrovskou chuťou niečo nové vymýšľať a tvoriť. Pracuje u nás od roku 2008 a v roku 2012, po odchode Tomáša Siku, sa stal šéfkuchárom.
S varením na profesionálnej úrovni začal po skončení strednej školy, keď si uvedomil, že s „elektrinou“ kamarát nebude. Trošku zo zvedavosti, trošku so šťastím sa dostal na brigádu do jedného bratislavského fast foodu a hneď po prvom dni vedel, že toto je to, čo ho bude baviť. Pracoval s rôznymi našimi slovenskými šéfkuchármi, ktorí sú dnes mimoriadne úspešní. Za svoje najväčšie úspechy považuje nikdy nekončiacu inšpiráciu a spôsob vedenia kuchyne. Je členom školy varenia pregurmanov.sk vo Svätom Jure, kde vedie vlastné kurzy. Viackrát vystúpil v televízii, či už v RTVS – Dámsky klub alebo v Markíze – Teleráno a zúčastnil sa na rôznych významných gastro podujatiach. Čo sa týka významnosti osôb, pre ktoré doposiaľ varil, tvrdí, že každý jeden hosť, s ktorým príde do kontaktu, je významný a dbá na to, aby to tak pocítil aj on sám!
Spolu s ním v kuchyni varia Maťo – gril – mäso a ryby, Chef – pasta & rizoto a Viktor – studená kuchyňa a dezerty.
Reštauráciu netvorí len kuchyňa, ale aj správny servis – obsluha. O tú sa stará hlavne Roman Kyselica, F&B manažér, Ivka Trtílková, event manažér a čašníci Roman a Roland.
Náš jedálny lístok mením „od gruntu“ každé tri až štyri mesiace. Je úplne najkrajšie, ako nám ročné obdobia prinášajú rôzne suroviny, s ktorými je rok čo rok radosť pracovať, zdokonaľovať sa v ich spracúvaní pomocou moderných technológií a urobiť tak seba a ľudí spokojnými a šťastnými.
Nezabúdajme, že na dobré jedlo je treba si urobiť čas. Je to viac ako prijímanie potravy nutnej pre život.
Varenie je životný štýl, zábava a umenie…
Vitaj v CUBES Restaurant
Patrícia Sáriová, riaditeľ Aston Business Hotela a CUBES Restaurant