O nás

O nás

o tíme a o jedle, ktoré varíme

Sme reštaurácia v Bratislave – Ružinove, otvorená od roku 2006. Od prvého dňa sa snažíme našim hosťom servírovať jedlo iba z tých najkvalitnejších surovín, jedlo s vôňou domova, jedlo okorenené svetovou kuchyňou a pripravené s využitím súčasných moderných technológií varenia ako napríklad sous-vide.

Naším šéfkuchárom je Zoli Baláž, mladý, kreatívny človek s obrovskou chuťou niečo nové vymýšľať a tvoriť. Pracuje u nás od roku 2008 a v roku 2012, po odchode Tomáša Siku, sa stal šéfkuchárom.

S varením na profesionálnej úrovni začal po skončení strednej školy, keď si uvedomil, že s „elektrinou“ kamarát nebude. Trošku zo zvedavosti, trošku so šťastím sa dostal na brigádu do jedného bratislavského fast foodu a hneď po prvom dni vedel, že toto je to, čo ho bude baviť. Pracoval s rôznymi našimi slovenskými šéfkuchármi, ktorí sú dnes mimoriadne úspešní. Za svoje najväčšie úspechy považuje nikdy nekončiacu inšpiráciu a spôsob vedenia kuchyne. Je členom školy varenia pregurmanov.sk  vo Svätom Jure, kde vediem vlastné kurzy. Viackrát  vystúpil v televízii, či už v RTVS  – Dámsky klub alebo v  Markíze – Teleráno a zúčastnil sa na rôznych  významných gastro podujatiach. Čo sa týka významnosti osôb, pre ktoré doposiaľ varil, tvrdí, že každý jeden hosť, s ktorým príde do kontaktu, je významný a dbá na to, aby to tak pocítil aj on sám!

 Spolu s ním v kuchyni varia Mišo – gril – mäso a ryby, Braňo – cestoviny, polievky a prílohy a  Tina – studená kuchyňa a dezerty.

Reštauráciu netvorí len kuchyňa, ale aj  správny servis – obsluha. O tú sa stará hlavne Roman Kyselica, F&B manažér, Ivka Trtílková, event manažér a čašníci Lukáš, Roman, Filip a Danka.

Náš jedálny lístok mením „od gruntu“ každé tri až štyri mesiace. Je úplne najkrajšie, ako nám ročné obdobia prinášajú rôzne suroviny, s ktorými je rok čo rok radosť pracovať, zdokonaľovať sa v ich spracúvaní pomocou moderných technológií a urobiť tak seba a ľudí spokojnými a šťastnými.

Nezabúdajme, že na dobré jedlo je treba si urobiť čas. Je to viac ako prijímanie potravy nutnej pre život.

Varenie je životný štýl, zábava a umenie…

Vitaj v CUBES Restaurant

Patrícia Sáriová, riaditeľ Aston Business Hotela a CUBES Restaurant

Pozrieť MENU