Škola varenia – Teriny & Co.


Škola varenia – Teriny & Co.

Kto by ich nemal rád. Teriny, peny, parfait a rôzne paštéty, po ktorých sa nám vždy zbiehajú slinky, keď ich ochutnávame v tých najlepších reštauráciách. Ale urobiť si svoju vlastnú – to by bola bomba! Na kurze sa to naučíme pod vedením nášho šéfkuchára Zola Baláža.

Najbližší termín školy varenia je 16. februára 2017 od 17:00 do 21:00 a potom niekedy v apríli.

MENU alebo čo sa môžete naučiť:
  • lososové parfait so zelenou špargľou
  • divinová terina s rozmarínom a borievkami
  • hydinová balotínka s nori riasami
  • jahňacia terina s konfitovaným cesnakom a zeleninou ratatouille
  • Teľacie lýčka s koreňovou zeleninou a zelerovým pyré

Kurzy varenia „Škola varenia pre gurmánov“ vo Svätom Jure. Originál suroviny a produkty si môžete zakúpiť po kurze v Kulinárskom obchodíku. Cena za kurz je 69,00 €.

Rezervovať kurz