Škola varenia – Teriny & Co.

Kto by ich nemal rád. Teriny, peny, parfait a rôzne paštéty, po ktorých sa nám vždy zbiehajú slinky, keď ich ochutnávame v tých najlepších reštauráciách. Ale urobiť si svoju vlastnú – to by bola bomba! Na kurze sa to naučíme pod vedením nášho šéfkuchára Zola Baláža.
Najbližší termín školy varenia je 16. februára 2017 od 17:00 do 21:00 a potom niekedy v apríli.
MENU alebo čo sa môžete naučiť:
- lososové parfait so zelenou špargľou
- divinová terina s rozmarínom a borievkami
- hydinová balotínka s nori riasami
- jahňacia terina s konfitovaným cesnakom a zeleninou ratatouille
- Teľacie lýčka s koreňovou zeleninou a zelerovým pyré
Kurzy varenia „Škola varenia pre gurmánov“ vo Svätom Jure. Originál suroviny a produkty si môžete zakúpiť po kurze v Kulinárskom obchodíku. Cena za kurz je 69,00 €.
✻
